MENU

RvR Betonpomp Verhuur – Website

RvR Betonpomp Verhuur is de afgelopen 11 jaar sterk gegroeid. Met een groeiend klanten bestand en zo’n 50 werknemers is een duidelijke, professionele website een must. Aan de hand van de vertrouwde huisstijl is een nieuw, modern ontwerp gemaakt. Belangrijk bij dit ontwerp was dat de inhoud van de website niet zou veranderen. Echter, deze informatie moest wel beter worden geordend. Daarnaast is gekeken naar responsive design, zodat de website op de verschillende devices goed te gebruiken is. Ander werk voor RvR Betonpompvehuur
Read More ›

de Plantage Blog – Website

Om de prachtige buurt De Plantage in Amsterdam nog meer op de kaart te zetten is er aan de al bestaande website een blog toegevoegd. Waar verschillende jonge, inspirerende bloggers hun insider story’s kunnen delen. Voor dit blog heb ik het ontwerp mogen maken.
Read More ›

Website Juffrouw Jaccoba

In de look & feel van crêperie Juffrouw Jacoba , is een website ontworpen. Een simpel ontwerp, wat wel volledig het ‘lieve’ punk-rock stijltje van het restaurant laat zien. Extra pagina's website Juffrouw Jacoba
Read More ›

Website Hete Kolen

In de look & feel van restaurant Hete Kolen, is ook een website ontworpen. Een simpel ontwerp, wat wel volledig het gevoel en de stijl van het restaurant laat zien.
Read More ›

Publiek Geheim – Archief Eemland

Publiek Geheim is een digitale ontmoeting met Amersfoorters van gisteren. Lees in het digitale magazine ontroerende, indrukwekkende, emotionele en spannende verhalen over markante vrouwen en mannen uit alle lagen van de bevolking. Van een beroemde architect tot eenvoudig dienstmeisje uit de Langestraat. Allemaal hebben zij hun sporen achtergelaten in Archief Eemland. Dit project heb ik in samenwerking met De Nieuwe Collectie gerealiseerd. De verschillende verhalen zijn vormgegeven doormiddel van typografie, kleur en beeld. Elk verhaal moest op een andere manier worden benaderd. De techniek die bij dit project is toegepast is DPS, Digital Publishing Suite. Met deze techniek is het mogelijk interacties toe te voegen aan afbeeldingen, tekstfragmenten en video’s. Ik was verantwoordlijk voor het grafisch ontwerp en heb daarnaast ook usability verbeteringen toegevoegd. Nieuwsgierig geworden? De app is te gebruiken bij Archief Eemland te Amersfoort en natuurlijk te downloaden in de app store!
Read More ›

Dutchie Website

Froukje Hoorenbeek is de 3D designer van Dutchie. Met haar 3D Furniture en Houses doet ze het ontzettend goed in de wereld van Second Life. Om haar bedrijf een professionele uitstraling te geven is er een visuele identiteit voor haar ontworpen. De inspiratie hiervoor komt uit haar eigen werk. Haar stijl is een combinatie van typisch Nederlands en vintage met moderne twist. Deze elementen zie je terug in zowel het logo, de kleuren als de gehele uitstraling van de website.
Read More ›